Post by handrzecepinut on Mar 6, 2022 20:49:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Swords of Ditto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Swords of Ditto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλά πρωτεύοντα ▞▞▞
▞▞▞ The Swords of Ditto 2022 version ▞▞▞
Δεν ήταν δυνατή η αναπαραγωγή επειδή η υποστήριξη του ελεγκτή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Χειριστήριο Xbox One σε Samsung Note 8. Το κουμπί επίθεσης με το ξίφος και το κουμπί μενού είναι τα ίδια, επομένως, πατώντας επίθεση ανοίγει το μενού, καθιστώντας το παιχνίδι αδύνατον να παιχτεί με χειριστήριο. Τα χειριστήρια αφής είναι τόσο καλά όσο θα μπορούσατε να ελπίζετε, αλλά δεν κάνω χειριστήρια αφής.
The Swords of Ditto Aventure mrs
Δεν ανοίγει στάσεις στη μαύρη οθόνη που λέει έναρξη...
The Swords of Ditto Авантуристичке mmw
Κάτι δεν πάει καλά με τα Controls.
Είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά είναι πάντα κλειστό στο τηλέφωνό μου γιατί;;
Η παρουσίαση αυτού του παιχνιδιού είναι κορυφαία. Το ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι το πόσο νευρικά αισθάνονται τα χειριστήρια. Μειώνει σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία.
τα δεδομένα αποθήκευσης μου έχουν φύγει
Καταπληκτικό παιχνίδι, τρέχει σαν όνειρο. Το μόνο παράπονο είναι ότι ο χρόνος φόρτωσης για μεγάλες οθόνες είναι λίγο μεγάλος. Τέλειο εκτός από αυτό το μικρό πρόβλημα. Το αγαπημένο παιχνίδι για κινητά μέχρι στιγμής με μεγάλη απόσταση!
Ενημερώστε τα χειριστήρια! Διορθώστε τα χειριστήρια! Είναι το μόνο πράγμα που καταστρέφει το παιχνίδι!
ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ DEVOLVER! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΩΤΕ ΤΟ GUNGEON ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!! Παρακαλώ 🥺
Υπέροχο παιχνίδι, ίσως μια μεγάλη ευκαιρία στην αρχή για μερικούς ανθρώπους
Θέλω πολύ να παίξω το παιχνίδι, φαίνεται φοβερό, αλλά κολλάει μόλις ξεκινήσω το παιχνίδι
Επεξεργασία: Οι αλλαγές ήταν εξαιρετικές, το σταθερό joystick βοήθησε πολύ, δεν έχω δει κανένα σφάλμα μέχρι στιγμής, οπότε όπως υποσχέθηκα, θα βαθμολογήσω υψηλότερα.
Αξίζει να αγοράσετε παιχνίδι ποιότητας κονσόλας
Γεια! Πώς και δεν λειτουργεί το Kishi μου; Αυτή η έκδοση android δεν έχει υποστήριξη ελεγκτή;
The Swords of Ditto Piedzīvojumu spēles yyz
Υπέροχο παιχνίδι. Το λατρεύω .
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά τα χειριστήρια κίνησης είναι χάλια, πρέπει πραγματικά να τα διορθώσετε, είναι πολύ ανόητα, ίσως προσθέσετε ένα joystick, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να δουν πού να βάλουν τον αντίχειρα, αλλά είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο σύστημα ελέγχου, είναι δύσκολο να πάτε απλώς προς μια κατεύθυνση
Υπέροχο παιχνίδι. Τα χειριστήρια είναι εντάξει, αλλά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.
Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό από το στυλ τέχνης μέχρι την ιστορία, αλλά έχει τα ελαττώματα του, όπως τα χειριστήρια του joystick είναι φρικτά. Μερικές φορές κολλάει και ο χαρακτήρας μου τρέχει προς την κατεύθυνση που έχει κολλήσει το joystick. Μια απλή ενημέρωση μπορεί να το διορθώσει
Ελπίζω ότι η ζυγαριά του χειριστηρίου είναι μόνιμη ή σταθερή στο κάτω αριστερό μέρος, επειδή είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί για το παιδί.
Συνεχίζει να συνθλίβει και αγοράζω αυτό το παιχνίδι. Θα ήθελα να δώσω 5 αστέρια εάν το παιχνίδι, ωστόσο, το παιχνίδι δεν ξεκινήσει. Χρειάζομαι επιστροφή χρημάτων. Μην αγοράζετε αυτό το παιχνίδι. Είναι σπατάλη χρημάτων
Φαινόμενο παιχνίδι, για να το θέσω απλά. Υπέροχα κινούμενα σχέδια, ομαλά χειριστήρια και γραφικά και χωρίς σφάλματα, τώρα παίζω για 5 ώρες συνεχόμενα (δεν έχω ζωή δεν ξέρω) και είναι ακόμα υπέροχο
Γρήγορη επιδιόρθωση για ελεγκτή KISHI: πατήστε οποιοδήποτε κουμπί μερικές φορές λίγο πριν εμφανιστεί το μενού κατά την εκκίνηση.
συντριβή συνεχώς στο samsung galaxy a5. χρησιμοποιούσα τη ρύθμιση χαμηλότερης ανάλυσης και εξακολουθούσα να κολλάει.
Τα χειριστήρια είναι λίγο μακριά και το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο, το παιχνίδι είναι υπέροχο!
Απόλυτα ποιότητα ΑΑΑ! Το πρώτο πράγμα που σε χτυπάει, ο έλεγχος του μπαστούνι είναι διαισθητικός. Τα γραφικά! Και η καταραμένη μουσική! Είμαι τώρα 20 λεπτά και άφησα να έρθω εδώ και να αφήσω αυτήν την κριτική, είναι ένα απόλυτο στολίδι AAA και ανυπομονώ να δω τι άλλο έχει να προσφέρει. Τρέχει τόσο καταραμένα μεταξένια λεία. Ελέγξτε οπωσδήποτε αυτόν τον τίτλο.
για ένα παιχνίδι εκτός σύνδεσης, αυτό είναι εξαιρετικά καθυστερημένο, δεν μπορώ να το παίξω καλά στο Xiaomi Redmi 8 μου.. Είμαι πολύ απογοητευμένος που αγοράζω αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω ότι οι προγραμματιστές μπορούν να διορθώσουν τα σφάλματα.
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά κολλάει τυχαία, λόγω του γεγονότος ότι το παιχνίδι δεν έχει ενημερωθεί εδώ και 2 χρόνια, αμφιβάλλω ότι θα λυθεί
Το καλύτερο
Οι προγραμματιστές άκουσαν τον κόσμο και διόρθωσαν το κύριο υποκείμενο πρόβλημα του παιχνιδιού, τα χειριστήρια. Τώρα που αυτό διορθώθηκε, μπορώ να απολαύσω αυτό το όμορφο παιχνίδι. Ευχαριστώ προγραμματιστές
*ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ* Λειτουργεί υπέροχα στο νέο μου GalaxyTab! Ωστόσο, δεν είναι για τηλέφωνα ή ταμπλέτες χαμηλότερης τεχνολογίας. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τον πρώτο μου κύκλο!
Εξαιρετικό παιχνίδι στον υπολογιστή, αλλά οι παίκτες ελεγκτών κινητών πρέπει να προσέχουν! Ελπίζω πραγματικά να διορθωθεί, αλλά το κουμπί επίθεσης με το ξίφος ΔΙΑΚΟΠΕΙ επίσης το παιχνίδι, καθιστώντας το ουσιαστικά ακατάλληλο για αναπαραγωγή στο χειριστήριο. Επιστροφή χρημάτων και λίστα επιθυμιών, ελπίζοντας να το διορθώσουν.
Κλασικό παιχνίδι. Σίγουρα ένα διαμάντι που έχει άπειρη ικανότητα αναπαραγωγής. Ένας θησαυρός ενός παιχνιδιού αναμφίβολα ένα από αυτά που θα μείνουν κοντά στην καρδιά σας και θα θυμάστε για πάντα όπως η Zelda. Ευχαριστούμε φτιάξτε μας άλλον έναν .
5/5 🌟 αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτική ατελείωτη διασκέδαση. Λειτουργεί επίσης ομαλά στο Poco F1, μόνο 1 πράγμα που χρειάζεται λίγος χρόνος για τη φόρτωση άλλης περιοχής, οπότε αν οι προγραμματιστές μπορούν να μειώσουν λίγο περισσότερο την Ποιότητα ή να κάνουν οτιδήποτε που φορτώνει γρήγορα κάθε περιοχή, τότε δοκιμάστε διαφορετικά το πραγματικά υπέροχο διασκεδαστικό παιχνίδι έχει ατελείωτη διασκέδαση.
Εξαιρουμένης της όχι και τόσο μεγάλης βελτιστοποίησης για κινητά, το παιχνίδι είναι όσο σπουδαίο θα μπορούσε να είναι!
The Swords of Ditto Aventure mrs
Δεν μπορώ καν να προσπεράσω το λογότυπο μετά την ενημέρωση
Ένα εκπληκτικό παιχνίδι, εκπληκτικά γραφικά, ιστορία, gameplay και χαριτωμένα μικρά κατορθώματα στο παιχνίδι. Ωστόσο, δίνω 4 αστέρια, λόγω των στοιχείων ελέγχου και της ξαφνικής διαγραφής των δεδομένων μου Στην αρχή νόμιζα ότι θα συνηθίσω τα χειριστήρια, αλλά γίνεται χειρότερο και πιο απογοητευτικό. Μιλάω για το αόρατο joystick φυσικά. Μια πρόταση είναι? θα μπορούσατε να το κρατήσετε αόρατο, οπότε μπορούμε να δούμε τα υπέροχα γραφικά, αλλά κρατήστε το σταθερό. Αν κινείται έτσι, είναι δύσκολο να συμβαδίσει με αυτό
πάρα πολλά σφάλματα
Έχασα τα δεδομένα αποθήκευσης, οπότε ξεκινώ από την αρχή. Δώστε μου πίσω τα χρήματά μου.
Απενεργοποιώ αναγκαστικά το τηλέφωνό μου, αλλά δεν τελειώνει ούτε διακόπτεται το παιχνίδι. Είναι χάλια όμως γιατί συμβαίνει αρκετά συχνά.
Μέχρι στιγμής όλα καλά, εξαιρετικό για παιχνίδι και κυρίως απολαυστικό για να σκοτώνει το χρόνο. Η ιστορία και η αποστολή αποστολής ήταν αρκετά ελκυστικές. Βεβαιωθείτε ότι το τηλεφωνικό σύστημα είναι αρκετά καλό για να παίξετε και αυτό το παιχνίδι.
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι στο android 4sure. Τόσες πολλές ώρες παιχνιδιού. Κάντε μια συνέχεια.
Μου αρέσει το παιχνίδι. Λειτουργεί καλά για μένα και τα γραφικά και το στυλ τέχνης είναι εξαιρετικά. Μια μόνο πρόταση θα ήταν να προσθέσετε ένα εικονικό joystick για κίνηση και θεωρώ ότι χωρίς ένα η κίνηση είναι αρκετά περίεργη και ο χαρακτήρας σας δεν περπατά πάντα όπως θέλετε.
Pixel 3a
Read English Stories: Readable Læring kxg
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά το κουμπί έναρξης με χαλάει. Αν μπω στο μενού, δεν μπορώ να βγω. Θα χρειαστεί να μεταφερθώ σε άλλο σταθμό kazoo ή να ξεκινήσω ξανά το παιχνίδι. Τότε το μενού μου θα εμφανιστεί τυχαία χωρίς να πατήσω το κουμπί έναρξης... Διορθώστε το παρακαλώ!
δύναται να κλείσει σε 3gb ram στα μεσαία 30 fps
Το αγόρασα στο steam...και μου άρεσε πολύ...κάντε μια κριτική εκεί...αλλά ένας βασικός παράγοντας της διασκέδασης αυτού του τίτλου είναι από το multiplayer που λείπει από τη θύρα android...και αυτό βλάπτει το διασκεδαστικός παράγοντας αυτού του παιχνιδιού...δεν θα δώσω λοιπόν 3 αστέρια...είναι ένα παιχνίδι αγοράς για μένα, αλλά δεν θα επανεξετάσω τη βαθμολογία εάν προσθέσετε πολλούς παίκτες.
Τα γραφικά φαίνονταν υπέροχα. Αλλά τα χειριστήρια είναι χάλια και ο χαρακτήρας κολλάει όλη την ώρα. Πολύ απογοητευτικό. ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΑΣ!
Ομ, από πού προήλθε αυτό το μικρό διαμάντι; Σας ευχαριστούμε για ένα υπέροχο, καλογραμμένο και σχεδιασμένο παιχνίδι!
Έχει ιούς μέσα σε αυτό το παιχνίδι, παίζω ήδη το τέλος και το παιχνίδι επανεκκινείται ξανά, αγοράζω ακριβό αυτό το παιχνίδι
Μεγάλος