Post by handrzecepinut on Mar 6, 2022 20:46:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flow Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flow Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile anahtarları ▞▞▞
▞▞▞ Flow Free 2022 version ▞▞▞
Oyun mu yoksa reklamlar mı bilmiyorum ama artık kötü reklamlara müsamaha göstermiyorum: çalışmayan çıkış düğmeleri, beni doğrudan mağazaya götüren reklamlar, geri sayımı olmayan reklamlar vb. ya doğru yapın ya da kötü reklam şirketlerinin davranmasını sağlamak için Google'ın peşinden gidin. Bir AD ile iyiyim; canını sıkan reklamlardır (!!!). Bir reklamdan çıkmak için 2 dakikadan fazla zaman harcadım. Uygulama SİLİNDİ.
Acilmiyo bosu bosuna yuklemeyin
Uygulamayı seviyorum ve kızım da öyle. Ama işin içine o kadar girdiğinizde, "Bölümler" için reklamlar var, bu açıkça yetişkinlere yönelik ve çocukların izlemesi için tamamen uygunsuz bir reklam. Oyun E olarak derecelendirildiğinde bundan çok rahatsız oluyor!
Flow Free Bulmaca iwvx
Bu oyun, beyninizi gerçekten kullanmanızı sağlayan eğlenceli bir çevrimdışı oyun için tüm kutuları işaretler. Üstelik, size yetecek tonlarca seviye var. Sıfır WiFi ve sıfır mobil veriden sıkıldıysanız ve depolama alanınız düşükse, indirmenizi gerçekten tavsiye ederim. Pişman olmayacaksın. Ben her zaman üzerindeyim ve ondan çıkamıyorum. Bu gerçekten zaman geçirmenizi sağlıyor, umarım gerçekten tavsiyemi dikkate alır ve indirirsiniz.
bana eylemlerin gerekli olduğu ve kişilerime erişmesi gerektiği konusunda bildirimler göndermeye devam ediyor. kaldırma
Gayet iyi bir oyun kafa dağıtmak zaman için yaşamak için ama köprü gibi daha fazla seçenek bir arada toplansa iyi olur
Hayal kırıklığına uğramış, reklamlar zorla Google Play Store'u açar. Ana ekranıma gitmek için yukarı kaydırıyorum ve yine de beni google play'e götürüyor.
Oyun kaç mb nerede yazıyor?
Bu oyunu seviyorum ve bulmacaların çoğu mükemmel bir şekilde tamamlandı. Ayrıca ipuçları satın almıştım ve 60 civarında kalmalıydım, ancak yeni bir telefon almam gerekiyordu ve tüm ilerlememin kaybolduğunu gördüm. İlerlememi geri yüklemenin bir yolu var mı?
Diğer oyunlar için reklamlarla seviyeler arasında 30 saniyelik kesintiler olmasını hiç sevmiyorum. Oyunu kapatıp tekrar açmam gerekiyor.
simuzer idare eder
Daha düzenli ama guzel guzel olabilirdi
Android için en iyi 10 bulmaca oyunu - Teknolojioku
Her yerde kullanabilmeniz kesinlikle harika; istediğiniz zaman istediğiniz yerde. Bu oyuna bir süredir sahibim ve hiçbir kusur bulamadığım için sadece gözden geçiriyorum. Mükemmel. Sanırım 7+ yaşlar için, yedi yaşından küçük çocukların nokta nokta olduğu gerçeğini işleyemeyeceklerini düşünüyorum ama cihazınızda piksel şeklinde. Aynı şeye sahip olmak sıkıcı olduğu için arka planın farklı desen ve renklerde değişebileceğini de düşünüyorum.
Flow Free Bulmaca iwvx
Grammar Smash English - Basic ESL Course & Lessons Vzdelávanie aqao
Oyun güzel, tam beklediğim gibi. Ancak diğer her panoda 30 saniyelik tam ekran bir reklam çıkıyor. Para kazanmaları gerektiğini anlıyorum ama bunu yapmanın daha az iğrenç bir yolu olmalı.
Daha iyi bakmadım gibi görünüyor
Beğendim.
Arkadaslar cok cokkerkez tafsiye rahat etsin ben bu oyunu oynuyanda sikilmiyorum bazilari kimi
oyun yuklenmiyo ya
Bol varyasyonlu eğlenceli, rahatlatıcı bir oyun. Ne yazık ki, pek çok seviye arasında ortaya çıkan yüksek sesli, ani, iğrenç, reddedilemez reklamların sayısı, deneyimden gerçekten uzaklaşıyor.
Android İçin Renkli Bulmaca Oyunu – Flow Free: Bridges
Harika oyun, çok fazla reklam. Her seviyeden sonra atlanamayan 30 saniyelik bir reklam olduğunda, zondan çıkmak imkansız. Bazılarının sesini kapatmanın imkansız olduğundan bahsetmiyorum bile, bu da oyunun amacını kaybeder, çünkü reklamların dersi kesintiye uğratıp bölmeyeceği konusunda sürekli endişelenmeniz gerektiğinde stres gidericidir. Banner reklamları ve benzeri şeyleri veya ara sıra atlanabilir video reklamları umursamıyorum, ancak bu çok çirkin. Bu değiştiğinde incelememi güncelleyeceğim 🙂
Oyunu 125e kadar sürdüm kapanmaya başladı.
Flow Free Bulmaca iwvx
Eskiden mutluydu ama artık çok reklam dolu görmekten oynayamaz oldum 1 yıldızında mutlu olmak - 5 yıldız reklam sevmekten bıkmak için yüklenmeyin
Igrenç
Flow Free Puzzle wag
Harika bir oyun...ama her bir tahtanın kilidini açtıktan sonra aniden çalışmayı durdurdu. Şimdi simgeye tıkladığımda yüklenmiyor ... şimdi onu silmek zorunda kalabilirim ve tekrar baştan scatch'ten stsrt memnun değilim
Zaman geçirmek için çok güzel bir uygulama çeşitli bölümler ile eğlence güzel.
Oyun çok iyi beynimizi güçlendiriyor bence Oyun 5🌟 haketti
Bu oyun Pou da bile var.yorumlara aldanıp doldurmayin sakun
Çok iyi bir bulmaca oyunu. Başka bir rengin çizgisini kesmeden veya kesişmeden aynı renkteki iki noktayı mantık uygulamak ve bağlamak gerekir. İyi beyin egzersizi.
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum ama..... Ben sadece..... Bağladığınız şeyler için bazı dokular veya renkler için para ödemeniz gerektiğinden gerçekten çok rahatsızım. Ama genel olarak bu oyun harika!
Bu oyunu beğendim ama reklamlar çok fazla. Diğer her oyunda bir reklam alır. Reklamları kaldırmak için 5 dolar istemek böyle bir şey için çok fazla.
ilerleyen bölümlerde var baba yiğit
eğlenceli bir oyun, çok fazla reklam (her 1-3 seviyede bir, kısa seviyelerde), bu yüzden iyi olan ancak nakit çiftliğine dönüşen oyunlar kategorisine giriyor, üzücü ama gerçek.
Değerdir